Bjørvika

Lokaler til arrangementer og event i Bjørvika

Skal du ha et møte, en konferanse, et jubileum eller noe annet arrangement og ønsker å kartlegge mulighetsrommet i Bjørvika? Her får du en oversikt.

20210629 Deg 8 051

Det finnes flere unike lokaler og fasiliteter som som benyttes for arrangement i Bjørvika.

Kort oversikt over aktører:

  • Den Norske Opera & Ballett
  • MUNCH
  • Deichman Bjørvika
  • Flyt i Barcode av Braathen Eiendom
  • Oslobukta - restaurantene i Bjørvika
  • Clarion Hotel Oslo

Her får du oversikt over linker til tilbudene og alt du trenger for å vurdere. Medlemmer i Bjørvikaforeningen har ulike rabatter hos hverandre. Ta kontakt med daglig leder Ida Gravdal Haldorsen dersom du er nysgjerrig på medlemskap på leder@bjorvikaforeningen.no.
Den Norske Opera & Ballett

Kunne du tenkte deg å ha neste samling eller arrangement på Operaen? De tilbyr lokaler til større konferanser, middager og eventer. Bookinger knyttes gjerne opp til omvisinger på huset, konserter, forestillinger av ballett og opera.

Hovedscenen har kapasitet på 1364 personer og foajeen har stående buffet til like mange. Middag i foajeen har en kapasitet på 600 personer. I tillegg har de et stort utvalgt av andre rom som har kapasitet fra 480 personer og nedover.

I tillegg har de ved unike anledninger arrangement på Operataket. Kapasiteten der er 8500 personer stående. Dersom arrangementet åpnes opp og vises til ut mot Bjørvika kan mange titalls tusen mennesker få opplevelser her. Ved arrangementet Red Bull Cliff Dive i 2021 var estimert antall tilskuere 40 000 personer.

Ta kontakt med Operaen på event@operaen.no for ytterligere informasjon.

MUNCH

MUNCH har tre lokaler som kan leies ut. Festsalen er den største med 350 sittende personer. Toppsalen i tolvte etasje har en kapasitet på 160 personer sittende og er knyttet til en terasse med nydelig utsikt. De har også et amfi i foajeen som kan huse 48 personer.

Mer informasjon om leie av lokaler på MUNCH får du her.

For booking og mer info, ta kontakt med utleie@munchmuseet.no

Deichman Bjørvika

Deichman har et kobbel av møterom som kan bookes. I tillegg har de flere lokaler for eventer av ulike slag - med både lukkede rom og åpne arealer.

Les mer om tilbudet her.

For booking ta kontakt med


Restauranter i Bjørvika - Oslobukta

Hadelsstrøket og majoriteten av restauranter i Bjørvika er organisert sammen i Oslobukta.

Oslobukta har en rekke restauranter med god plass til arrangementer. Flere har gode muligheter for både frokostmøter og kurs/konferanse med teknisk utstyr — enten i chambre separee, eller ved å leie hele restauranten. Eksempelvis kan Vaaghals servere middag til selskaper på opp til 100 gjester i 2. etasje, Stock ha 65 personer på mezzanin og Pokalen Barcode har kapasitet til inntil 200 personer.

Se hele oversikten over restauranter på Oslobuktas nettsider.

FLYT i Barcode

Braathen Eiendom har et bredt spekter av møterom, auditorier, takterrasse og spektakulære restaurantopplevelser.

De har tre bygg godt plassert i Oslos to sentrale områder; ett bygg i Vika og to av høyhusene i Bjørvika, Barcode. På tvers av byggene har de godt tilrettelagte fasiliteter og servicetjenester for større og mindre møter og events.

Les mer om tilbudet Flyt fra Braathen Eiendom.
Bookingansvarlig Caroline Navarro kan nås på booking@braatheneiendom.no

Overnatting i Bjørvika

Vi er heldige som har to hoteller i Bjørvika. Her kan du få utsikt, Oslo-vibe og gåavstand til alle severdigheter i Bjørvika. Clarion hotel Oslo ligger rett ved Akerselva mellom Dronning Eufemias gate, Operaen og MUNCH. Thon Hotel Opera ligger rett ved Oslo S og Deichman, med andre ord ligger begge hotell sentralt i Bjørvika.

For et litt mer eksotisk overnatting utendørs kan du sjekke ut gapahuken plassert på en flåte med tilhørende badstu i Bispevika.